shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 21.09.2018 г.
ekip7-small-2018-9-21.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Разград поздрави Русенския университет за празника му
10 November 2017

Поздравителен адрес за Деня на Русенския университет изпрати областният управител на Разград Гюнай Хюсмен, а заместник областният управител Евгени Драганов бе сред гостите на тържественото събрание, посветено на празника на учебното заведение в голямата зала на „Канев център“ в Русе.


10_11_2017_univers-2.jpg„На преподавателите и ръководството на РУ „Ангел Кънчев“ пожелавам да продължат да
съхраняват и развиват традициите за предоставяне на качествено образование в учебното заведение, да насърчават възпитаниците си да са креативни в постигане на мечтите си!
Към студентите се обръщам с пожелание да се гордеят с избора си на университет, да са мотивирани и упорити в усвояването на нови знания!

И най-вече да постигнат своята реализация в нашата Родина България!“
На тържественото събрание ректорът проф. Велизара Пенчева благодари на бившите и настоящи преподаватели и служители от университета, сред които са и тези от Филиал-Разград на РУ за усилията, старанието и всеотдайността, за постоянството и свободния дух.

На церемонията с благодарствени грамоти бяха отличени дългогодишни преподаватели в университета, навършили 65 години, дипломи получиха придобилите образователна и научна степен „доктор“ и студентите, заели призови места на национални и международни олимпиади и състезания.