Търсене

Начало Оживление Орлите разпуснаха
Орлите разпуснаха
13 November 2017

На кратки екскурзии, време за семейството и приятелите се отдадоха футболистите на „Лудогорец“ след тежката серия мачове за Лига Европа, Купата на България и вътрешното първенство. Така за пореден път шампионите показаха, че са ценители на стойностното не само на терена, а и извън него.

13_11_2017_po4ivka_5.jpg13_11_2017_po4ivka_2.jpg

13_11_2017_po4ivka_6.jpgХорхе Броун – Фату се е разходил до Мадрид. В профила си в Инстаграм новият вратар е публикувал селфи и няколко снимки на забележителности от испанската столица. Краткият му коментар над фотосите обобщава „Нещо от Испания“.

13_11_2017_po4ivka_3.jpgНападателят Джоди Лукоки е прескочил до Холандия. От автосалон в Амстердам той е постнал снимка, но не на луксозен автомобил, а как държи сина си в прегръдките. „Това е моето момче“, похвалил се е в мрежата гордият татко.

По-близка дестинация – Варна, е избрал да разпусне Натанаел. Под снимка, на която той е събрал близките си в ресторант в морската столица, пише, че благодари на Бог „за това прекрасно семейно време“.

13_11_2017_po4ivka_7.jpgПлеймейкърът ни Марселиньо също не се е отдалечавал много от страната. Заедно със съпругата си са се разходили до Букурещ, за да похапнат в популярното там „Хард Рок Кафе“. Там е посрещнал останалата част от семейството си от Бразилия. Тъй като били много гладни, за снимката останал само десерта, пошегувал се е Марси в коментар под нея.

13_11_2017_po4ivka_1.jpg„Разпускане в София с приятели“ е писал Лукас Саша в профила си в Инстаграм.

Постът, на който компанията похапва в столично заведение, завършва с бразилското знаме.

Един от най-активните ни в социалната мрежа футболисти Абел Анисе изненадващо няма публикации от ваканцията. От последните му снимки става ясно обаче, че е бил повикан да играе за националния отбор на Мадагаскар в среща с тима на Коморските острови.