shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 12.12.2018 г.
ekip7-small-2018-12-12.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis2.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Масова подкрепа за Младежкия духов оркестър
13 November 2017

С благотворителен концерт, организиран от Клуб по танци „Фламинго“ - Русе и Центъра за работа с деца в Разград в събота бе отбелязана 10-годишнината от създаването на Младежкия духов оркестър към ЦРД с ръководител Милен Бенков. Идеята е чрез събиране на средства от билети и дарения да се подпомогне формацията, която е неизменен участник във всички празнични прояви в Разград. От входни билети се събраха 140 лева.

13_11_2017_baloni-2.jpg

13_11_2017_baloni-16.jpgОтделно по сметката на настоятелството на ЦРД са преведени 350 лева. С най-голям личен принос в благородната кауза се оказа областният управител Гюнай Хюсмен, който дари 500 лева.

Средства в подкрепа на Младежкия духов оркестър ще се събират до деня на юбилейния им концерт - 23 ноември.

В концерта участваха част от малките възпитаници на класовете по латино и модерни танци от клуб „Фламинго“ с ръководител Цветелин Ненов, както и по-големи танцьори от класа по фолклорни танци и част от преподавателите в клуба.

На малките танцьори Гюнай Хюсмен изпрати специални благодарности за включването им в благородната кауза и за всяко от 58-те деца беше подготвил подарък - усмихнато балонче.

С шоколадови бонбони пък почерпиха от Настоятелството на Центъра за работа с деца всички участници в концерта – клуб „Фламинго“, Младежкия духов оркестър и танцова школа „Хорце“ към ЦРД.