Търсене

Начало Искам думата От много тактики и ротации към посредствеността
От много тактики и ротации към посредствеността
01 December 2017

Докато се казваше, че при Дерменджиев играта на „Лудогорец“ била прекалено лесно разгадаема, то при Херо едва ли и самите футболисти са наясно как да играят на терена. Това го видяхме снощи на стадион „Трейс арена“ в Стара Загора. Футболистите на домакините, които вече са забравили как изглеждат парите, категорично надиграха далеч по-класните футболисти на Херо. Впрочем това не стана само вчера.


hodjov.jpgТакава бе и играта срещу едни от най-важните за клуба двубои. След учудващо слаба игра срещу отбора с тирето последва загуба на собствен терен, както такава у дома и срещу „Истанбул Башакшехир. Иска ми се да вярвам, че не треньорски грешки, а просто прекалената умора у футболистите на „Лудогорец“ е причина за спада на тяхната игра. Но така май само ми се иска, а реалността е съвсем друга – машината „Лудогорец“ не е настроена добре, вижда се.

Преди време се опитах да задам неудобен въпрос на треньорското ръководство, но вместо да ми се отговори, станах неудобен. Ето защо ще се огранича с въпросите, но искам дебело да подчертая, че ако загубим двубоя срещу „Хофенхайм“, някои футболисти, а и не само тях, не ги очаква нищо добро в Разград.


Мехмед ХОДЖОВ