shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 9.11.2018 г.
ekip7-small-2018-11-9.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis2.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Милосърдни хора сбъднаха коледните мечти на дечица от Кубрат
01 December 2017

Десетки благодетели с големи сърца сътвориха коледно чудо за малките възпитаници на Центъра за специална образователна подкрепа в Кубрат. В рамките на благотворителната кампания „Снежинка“ дарители влязоха в ролята на Белобрадия старец и осигуриха подаръци за 66 деца от специализираното заведение. Акцията се провежда за втора поредна година по инициатива на Мерлин Мехмедова, която е единствената жена офроуд състезателка в България.


01_12_2017_podaraci-6.jpg„Благодаря на всички, които подкрепиха идеята и доказаха с делата си значението на безусловното даряване, милосърдие и съпричастност. Вие доказахте, че доброто няма религия, пол и възраст. Вашите подаръци са символ на надеждата, която ще изгрее в детските очи“, каза Мехмедова.

В навечерието на светлия празник момичетата и момчетата от центъра, които са на възраст от 7до 17 години, ще получат подаръците на празнична церемония. Дядо Коледа ще им раздаде топли зимни дрехи и обувки, шалове, шапки, ръкавици, спортни екипи и маратонки, играчки, музикални инструменти, козметични продукти.

Всеки може да подкрепи кампанията до 15 декември като осигури лакомства за малчуганите, които ще ги чакат в празнични торбички под коледната елха.