shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 9.11.2018 г.
ekip7-small-2018-11-9.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis2.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Светла ТОДОРОВА: В Ортопедията дадоха 100% от себе си, за да помогнат на детето ми
04 December 2017

„Синът ми Александър Тодоров си отряза пръстчето на едната ръка и искам да благодаря за адекватната медицинска помощ, която ни оказаха в отделението по Ортопедия и травматология към МБАЛ „Свети Иван Рилски“, разказа младата майка Светла Тодорова от Разград.


04_12_2017_maika.jpgСлед инцидента семейството отива в Спешното отделение, където е промита раната на 11-месечното дете, след това е направена снимка и момченцето е прието в Ортопедичното отделение.

Пръстчето на малкия Алекс не е спасено, тъй като е било отрязано на 95%, въпреки това майката е убедена, че специалистите от лечебното заведение са реагирали изключително професионално и са дали всичко от себе си, за да помогнат на детето.

„В никакъв случай не съжалявам, че потърсихме помощ в разградската болницата и съм сигурна, че в която и да било болница в страната биха направили абсолютно същото за детето ми. Искам специално да благодаря на д-р Станимир Георгиев, на д-р Мариана Дойнова, както и на всички други лекари, медицински сестри и санитари, които не спряха да обгрижват сина ми“, допълни Тодорова и пожела на целия екип да продължи да върши работата си със същия професионализъм и отдаденост.