shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 9.11.2018 г.
ekip7-small-2018-11-9.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis2.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Бездомно куче прати гецовлия в болницата
04 December 2017

Бездомно куче прати жител на село Гецово в хирургията на разградската болница. Преди няколко дни Тодор Тодоров подкарал мотопеда си към близкия магазин да си купи лимонада. Този път бил спокоен, тъй като двете безстопанствени животни, които от месеци притесняват хората в тази част на населеното място, този път не се виждали наоколо.


04_12_2017_gecovo-2.jpgВ един момент обаче изневиделица едното от тях се появило на пътя и се нахвърлило върху 66-годишния мъж. Той загубил контрол върху симсончето и заедно се него се строполил на земята. При удара си е спукал едното ребро, а по главата му има множество наранявания.

След три дни в болницата Тодор Тодоров е изписан. Вчера го посетихме в дома му. Човекът по цял ден лежи и чака реброто и раните да зараснат. Оказва се, че от тези кучета са пострадали и други негови съседи. Вчера те също изразиха възмущението си от бездействието на Община Разград. Въпреки жалбите кучетата са си все там. Проблема задълбочава и домакинство - брат и сестра, които редовно хранели бездомните четириноги, като по този начин ги задържали в района.

Тодор Тодоров и другите пострадали настояват ресорните общински служители да си свършат работата, като хванат и откарат в приюта тези две кучета.