shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 9.11.2018 г.
ekip7-small-2018-11-9.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis2.jpg
ludogorie.jpg
Начало
22-годишен загина в зверска катастрофа
04 December 2017

22-годишен младеж от Езерче загина в тежка катастрофа на главния път Русе-Варна близо до Цар Калоян. Пътнотранспортното произшествие стана около 19.30 часа в четвъртък, часове наред след това главният път остана затворен за движение.

При все още неизяснени обстоятелства са се сблъскали камион „Скания“, движещ се в посока към Русе, и идващ отсреща „Фолксваген Пасат“ с дясна дирекция и английски номера.


04_12_2017_ptp-4.jpgЗад волана на тежкотоварния автомобил е бил 44-годишен мъж от созополското село Атия, леката кола е управлявал 18-годишният Айхан Хасанбашев от Езерче.

При удара на място е загинал возещият се във фолксвагена Мустафа Апти, тъй като ударът е поела предната лява част на автомобила, където в този случай е било пътническото, а не шофьорското място.

18-годишният водач е настанен в областната болница в Разград с фрактури на двата крака, няма опасност за живота му.

По наша информация ТИР-ът не е бил натоварен. Възможно е задната му част да се е извъртяла на шосето и да е препречила пътя на колата, не е изключено обаче и фолксвагенът да се е движел по-бързо и шофьорът да е изтървал контрол над управлението.

Причините за катастрофата са в процес на изясняване, образувано е досъдебно производство.

 

Мила КЮЛЮМОВА