shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 9.11.2018 г.
ekip7-small-2018-11-9.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis2.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Главният секретар на област Разград встъпи в длъжност
04 December 2017

Главният секретар на област Разград Михаил Тодоров встъпи в длъжност в петък, 1декември.

Акта и клетвения си лист той подписа пред всички служители в Областна администрация. Областният управител Гюнай Хюсмен му пожела успешна и ползотворна работа в интерес на жителите на региона, а Тодоров изрази очакване да получи подкрепа в дейността си от успешния и добре сработен екип на администрацията.


04_12_2017_mihail-todorov.jpg„Амбицията ми е да работя заедно с вас за благото на жителите на област Разград“, заяви Михаил Тодоров. Зам. областният управител Евгени Драганов пожела на новия главен секретар да надмине завоювания авторитет на този пост, постигнат от неговия предшественик Садък Алчев.

Михаил Тодоров спечели конкурса за длъжността преди близо месец в конкуренция с още двама кандидати. Той е на 38 години, завършил е Висшето Военноморско училище „Н.Й.Вапцаров“-Варна специалност „Управление на морския транспорт“ и Стопанска академия „Д.А.Ценов“-Свищов,  магистратура по „Международен бизнес и мениджмънт“. Професионалният му опит включва работа в банковия и производствения сектор, бил е член и председател на Районна избирателна комисия, общински съветник и депутат в 43-тото Народно събрание.