shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 14.11.2018 г.
ekip7-small-2018-11-14.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis2.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Обявиха ученически фотоконкурс за Деня на Разград
07 December 2017

Обявиха конкурс за млади фотографи на тема „Разград – уловени мигове“, който е посветен на 28 януари – Освобождението на града. Организатори са ЦПЛР – Център за ученическо техническо и научно творчество и община Разград.

Право на участие имат ученици от първи до дванадесети клас, които ще бъдат разпределени в три възрастови групи – от 1 до 4 клас, от 5 до 8 клас и от 9 до 12 клас.


Любителите на осмото изкуство могат да изпращат авторски снимки, които отговарят на зададената тема и имат заглавие. Те не трябва да са участвали в други конкурси и да са публикувани в интернет.

Учениците могат да изпращат до 5 фотографии на хартиен носител – формат А4. Допускат се допълнителни обработки на яркост и контраст, но не и колажи и снимки, които съдържат надписи, дати. Всяка творба трябва да е придружена с трите имена на участника, клас и възраст, училище и ръководител, точен адрес и телефон.

Фотографии ще се приемат до 13 януари в сградата на ЦПЛР – ЦУТНТ, която се намира на улица „Трапезица“ № 1. Получените снимки ще бъдат оценени от компетентно жури и наградените ученици ще бъдат информирани лично за резултатите от конкурса.

Най-добрите творби ще бъдат включени в изложба, посветена на Деня на Разград, която ще бъде открита на 26 януари от 17.30 часа в Общинския културен център.