Търсене

Начало Новини Десетки зяпаха обърната по таван кола, никой не сигнализира полицията
Десетки зяпаха обърната по таван кола, никой не сигнализира полицията
15 December 2017

Обърната по таван кола часове наред вчера събираше погледите на преминаващите в района магазин „Ками“ /бившата нова баня/ разградчани.

Историята едва ли щеше да намери място на страниците на „Екип 7“, ако не ни беше впечатлило бездушието на хората - независимо от неестественото състояние, в което се намираше автомобилът, те просто го оглеждаха, снимаха, обсъждаха и си тръгваха.

15_12_2017_kola-1.jpg

Оказа се, че никой от тях не си е направил труда да сигнализира полицията, защото органите на реда от нас научиха, че на паркинга до хранителния магазин има обърната по таван кола с отворен багажник и без една гума. И изпратиха екип на място, който да провери какво се е случило.

А историята всъщност излезе също толкова абсурдна, колкото и поведението на гражданите.

Автомобилът, който някога бил фирмен, към днешна дата е бракуван, което е обяснява и липсата на регистрационни номера по него. Собственикът му заминал да работи в чужбина и го оставил на паркинга. Многократно обаче неизвестни злосторници избутвали колата на пътя, след което се налагало майката на гурбетчията посред нощ да организира преместването й обратно на безопасно място.

Вероятно в опит да предотврати тази практика неотдавна жената сама е поръчала да бъде демонтирано едно от колелетата на автомобила. А след като и това не помогнало, тя просто повикала няколко мъже да я обърнат по таван, та мъките й да се свършат.

Както се казва, „No comment“.


Мила КЮЛЮМОВА