Търсене

Начало Оживление Самодейци изнесоха концерт „Звездна приказка“ в Исперих
Самодейци изнесоха концерт „Звездна приказка“ в Исперих
28 December 2017

 

 

Коледна звезда изгря в Исперих и слезе на празничната сцена на Народно читалище „Съзнание 1891“ в началото на концерт-спектакъла „Звездна приказка“. Това беше специалният подарък за исперихчани, подготвен от самодейни състави по случай Коледа и Нова година.

 

 

 

Цели два часа минаха неусетно заедно със Смесен хор „Лудогорско ехо“, Вокална група „Теменуга“, Детска вокална група, Балетна формация „Форте“, Школа за хип-хоп танци, Детска танцова формация „Исперихче“, Група за народни песни „Ахинора“. Гергана Димитрова, Диляра Сали и Йоана Йорданова зарадваха зрителите с народни песни и с поп-изпълнения. Дуетите на Георги Димитров и Мелис Рамадан, на Ана-Мария Ивайлова и Дейвид Илиянов, както и изпълнението на Виктор Димитров на пиано обраха много овации. За доброто настроение на публиката се грижеха децата от кръжок „Художествено слово“ и актьорите от любителската театрална трупа към читалището.

Във фоайето на културната институция сръчни майстори от училищата в града изненадаха исперихчани с Коледно-новогодишен базар на уникални сувенири и лакомства.


Веселина БЕЛЕВА

Снимки Мехмед АЗИЗ