Търсене

Начало Спорт Ангел ПЕТРИЧЕВ: Пак ще станем шампиони, продължаваме скоро и със строителството на стадиона
Ангел ПЕТРИЧЕВ: Пак ще станем шампиони, продължаваме скоро и със строителството на стадиона
08 January 2018

 

 

„Започваме оптимистично годината. 2017-а беше доста добра за „Лудогорец“, защото освен че станахме шампиони, играхме напролет в Лига Европа. Сега пък успяхме да прескочим изключително тежка група с „Брага“, „Хофенхайм“ и „Истанбул Башакшехир“, в която ни сочеха за аутсайдери“, заяви изпълнителният директор на клуба Ангел Петричев на първата пресконференция на клуба за 2018 г. „Херо и неговите момчета обаче доказаха, че могат да се съревновават с отбори от големи първенства“, добави той.

 

 

 

„Аз лично съм изключително щастлив, че ни се падна „Милан“, защото изпълнихме обещанието ни да играем големи европейски мачове в Разград. Всички сме на вълна за предстоящия мач с „Милан“, допълни Петричев и коментира зимната селекция на шампионите. „Не искаме да създаваме напрежение по време на зимния прозорец и просто да се снимаме с нови играчи. Момчетата, които носят в момента фланелката на „Лудогорец“, са се надигравали с „Пари Сен Жермен“ насред Париж. Те имат достатъчно голяма класа. Убеден съм, че ако нашият отбор е в добро състояние и е концентриран, ще станем шампиони въпреки страничните фактори“, добави изпълнителният директор.

„Мисля, че настоящото ръководство на БФС в много посоки си върши доста добре работата. Предполагам, че ще имаме единно становище след събиране на УС на клуба. Последните години ми се наложи нееднократно да работя с БФС покрай нашите евромачове. Там има много професионалисти, които работят. Това Ви го гарантирам на база на личен опит. Явно за някои хора трудът им не е видим“, коментира Петричев.

Ангел Петричев обяви и че строежът на новия сектор „Г“ на стадиона в Разград ще започне в съвсем скоро време, след като бъде уредена документалната част, тъй като са останали някои процедурни неща преди да започне същинското строителство.