Търсене

Начало Спорт Димитър Димитров - Херо: Първенството е по-важно от „Милан“
Димитър Димитров - Херо: Първенството е по-важно от „Милан“
08 January 2018

 

 

„Основната ни цел ще бъде първенството, но мачът с „Милан“ влиза в плановете ни“, каза треньорът на „Лудогорец“ Димитър Димитров на първата пресконференция на клуба за годината. „Не можем да кажем, че италианският гранд няма потенциал - те направиха мащабна селекция за 200 милиона евро.

 

 

 

Да, целите им в началото на сезона бяха други. Има време до мачовете, следя всеки техен двубой. Запознат съм със състава и отделните качества на футболистите им“, продължи Херо. „Не ми е поставена задача да преодолеем „Милан“ на всяка цена. Има време до 15-и февруари, може и да ми бъде поставена...“, добави специалистът.

„Навлизаме в такава фаза от първенството, в която всяка грешка е решаваща. За мен няма разлика от мача с „Милан“ и този след два дни със „Славия“. Да, гледаме към срещата с „Милан“, тя е по-престижна, с по-голям заряд, но не подценяваме мачовете от българския шампионат“, призна Херо. „През тази година ни предстоят тежки мачове. Трябва да защитим шампионската титла. Трябва да се представим достойно и срещу „Милан“. Бяхме направили планове за подготовка, знаехме датите предварително. Това, че се падна „Милан“, не променя нещата“, коментира Херо.