shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 12.12.2018 г.
ekip7-small-2018-12-12.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis2.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Разградчани подкрепиха в тежък момент приюта за сираци на отец Иван
10 January 2018

 

 

Сдружение „Лудогорие 2012“ продължава да набира топли дрехи и хранителни продукти за приюта за сираци и безпризорни, ръководен от отец Иван. Домът за сираци „Свети Николай“ при манастир „Света Троица“ в село Нови хан беше опожарен в новогодишната нощ. След инцидента от сдружение „Лудогорие“ организираха благотворителна кампания и даренията от Велико Търново и Разград бяха връчени лично на отец Иван.

 

 

 

Дрехи и хранителни продукти се събираха в ЦПЛР – Център за ученическо техническо и научно творчество – Разград. Първи се отзоваха от Центъра за обществена подкрепа и Сдружение „Жанета“. Директорът Росен Аврамов и психологът Галина Маринова донесоха много дрехи, събрани в ЦОП, някои от които съвсем нови.

Благодарим на директора на ЦПЛР – ЦУТНТ Цветанка Русева, на Атанаска Димитрова, Татяна Димова, Елена Киранова, Христина Маркова, Милен Митев – на всички педагози и служители от ЦПЛР - Център за ученическо техническо и научно творчество, които се включиха в инициативата. Освен персонала, особено активни за пореден път бяха деца от Клубовете „Репортери“ и „Слово“ с ръководител Веселина Йотова, които донесоха дрехи и купиха хранителни продукти. Благодарим на Назенде, Симона, Даниел, Мартина, Колийн, Данаила, Патриция, Ава, Сияна, Кристина, Андрея, Николета, Мелда, Боряна, Хъвин, София, Леонора, Николай, Теодор. Благодарности към Красимира и Валентин Йорданови от град Исперих. Благодарим за медийната подкрепа на вестник „Екип 7“.

Сърдечно благодарим на всички, които се отзоваха в дарителската кампания за Дома за сираци „Свети Николай“ при манастир „Света Троица“ в село Нови хан.

Благородната мисия на сдружението продължава и желаещите да помогнат могат да се свържат с Валентин Димов – 0896878886 и Христо Даскалов - 0895842451, както и да пишат на имейл адрес – ludogorie_2012@abv.bg.

 

Валентин ДИМОВ,

председател на Сдружение „Лудогорие 2012“