shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 23.01.2019 г.
ekip7-small-2019-1-23.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis2.jpg
 
Начало
Комунизмът умря, поне във футбола...
12 January 2018

 

 

Три четвърти от досегашния ми живот премина изцяло с футбола. Гледал съм какви ли не двубои на три континента, правил съм интервюта с велики футболисти и какво ли не съм преживял покрай тях, но това, което каза Стойчо Стоилов във вторник по една от телевизиите, едва ли се побира в здравия човешки разум!

 

 

 

Според него, ако не се даде титлата на отбора с тирето, значи първенството е опорочено, тъй като „Лудогорец“ бил оказвал въздействие върху съдиите! За пример посочи как Георги Кабаков бил определен в класацията за съдия №1, но понеже направи груби грешки на мача между ЦСКА и „Лудогорец, под въздействието на разградчани /!/ бил сменен в последния момент и наказан да не свири няколко мача.

По всяка вероятност Стойчо Стоилов не се е излекувал напълно психически от случая, когато пенсиониран военен го простреля с няколко куршума в Благоевград. Благодарение на парите на Гриша Ганчев Стойкас Стоилас се върна към живота, но по всичко изглежда, че медицината се оказала безсилна в този случай да помогне за възстановяването на нормалния мисловен процес. На този бивш посредствен футболист и вярно куче на ГГ все някой му е виновен и, разбира се, но преди всичко „Лудогорец“, който вече диктува модата във футбола у нас и по всичко изглежда, че ще продължи и тази година хегемонията.

Доживяхме и това чрез разни ултиматуми да се определя българският шампион.

Стойчо Стоилов очевидно живее с носталгията по миналото, когато ЦК на БКП определяше на самия старт на първенството кой да бъде шампион. Това време обаче мина. И няма да се върне!...

Напук на всички завистници, през месец май новият шампион на България ще се казва отново „Лудогорец“. Помнете ми думата!

Мехмед ХОДЖОВ