shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 23.01.2019 г.
ekip7-small-2019-1-23.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis2.jpg
 
Начало
Пак катастрофа на „Априлско въстание“ и „Странджа“, шофьор мина на червено
12 January 2018

 

 

Поредна катастрофа на кръстовището на бул. „Априлско въстание“ и ул.„Странджа“ в Разград вдигна вчера сутринта дежурните служби на крак.

Инцидентът стана около 8.10 часа и затрудни натоварения по това време трафик в района.

По информация на полицията „Пежо 607“, управлявано от 43-годишния Д.Д. от Разград, се спускало по ул.„Странджа“ с намерението да завие наляво в посока към Гецово.

 

 

 

В същото време по булеварда от „Кауфланд“ към центъра на града пътувал джип „Мицубиши“, шофиран от 39-годишния Ж.Т. от София. Водачът на пежото му минал на червено, отнел му предимството и това довело до сблъсъка между двете коли.

По чудо няма сериозно пострадали при инцидента, щетите по автомобилите обаче са сериозни, наложи се вчера те да бъдат извозени от мястото с техника на „Пътна помощ“.

На виновния водач е съставен акт по Закона за движение по пътищата, той е бил откаран до болницата за преглед.

Друга катастрофа стана ден по-рано на пътя Исперих – Разград и наложи за известно време движението да се извършва в една пътна лента. Около 10.00 часа в сряда „Опел Астра“ се преобърна в канавка, малко след жп прелеза до Ясеновец. Колата била управлявана от 18-годишната Д.К. от Разград, с нея се возел 21-годишният Д.Т. от Духовец.

Двамата младежи са били откарани в областната болница за преглед, където станало ясно че нямат сериозни наранявания. Момчето е освободено за домашно лечение, а шофьорката е оставена под наблюдение.

Мила КЮЛЮМОВА