shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 22.02.2019 г.
ekip7-small-2019-2-22.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_2019_170x236.png
 
Начало
Васил Власов стана шампион на България
12 February 2018

На състоялия се преди няколко дни републикански шампионат по лека атлетика на закрито за мъже и жени в "Асикс Арена" - София голям успех постигна лекоатлетът от Разград Васил Власов. С 4076 точки той стана републикански шампион по седмобой, като изпревари Константин Йорданов от ЦСКА - 3752 т. и Венелин Цонев- "Лудогорец" - 3643 т.

 


12_02_2018_vlasov.jpgТакъв голям успех- шампион на България за мъже, отдавна не е постиган от разградски лекоатлет.

Васил Власов е студент първа година в НСА „Васил Левски“ и се състезава от СКЛА „Атлетик - София“ под ръководството на една от най – добрите треньорки в този спорт в България Валя Демирева. Тя бе наставник и на олимпийската вицешампионка на висок скок Мирела Демирева.

Разградчанинът е включен в състава на националния отбор на България и ще участва на Балканиадата през 2018 година, на която домакин е Стара Загора. Ето какво заяви за читателите на „Екип 7“ новият шампион на България по седмобой: "След цели пет години премеждия и преодоляваме на трудности, накрая постигнах мечтата си да стана шампион на България в тази много трудна дисциплина. Благодаря на цялото си семейство, че е винаги е до мен и ме подкрепя, на приятелите си, на треньорите ми, без които това нямаше да бъде възможно. Благодаря и на вестник „Екип 7“, че обективно отразяваше досегашните ми участия. Доказах на себе си, че мога да се справям и да побеждавам, стига да имам нужната мотивация и подкрепа".


Драгомир СТОЯНОВ