shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 23.01.2019 г.
ekip7-small-2019-1-23.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis2.jpg
 
Начало
С изложби и концерт отбелязват празника на виното и любовта
12 February 2018

Двойният празник на любовта и виното ще бъде отбелязан с редица културни събития в Разград и Исперих. На 14 февруари ще бъде отворена за посещение изложба на любовни картички от XX век от фонда на Регионалния исторически музей в Разград. Експозицията под наслов „За мен ти си морска сирена…“ ще бъде подредена в къща музей „Акад. Анание Явашов“ .


12_02_2018_praznik.jpgТочно на Свети Валентин своя талант ще покажат млади певци и инструменталисти от Музикална школа „Илия Бърнев“ към Народно читалище „Развитие 1869“. Концертът

„Звуците на любовта“ ще започне от 18 часа в зала „Филхармония“.

В Исперих по случай Трифон Зарезан и Деня на влюбените ще бъде открита изложба с творби на възпитаниците на школа по изобразително изкуство „Да Винчи“. Експозицията ще бъде открита на 14 февруари от 17.30 часа във фоайето на Музейната експозиция. Това е първата изложба, която ръководителят на школата Емил Иванов организира след завръщането си от Германия. Посетителите ще разгледат красивите авторки рисунки на учениците, които са създадени от началото на учебната година досега.