Начало Новини Наградиха Антония Донева с почетния знак на Прокуратурата на България
Наградиха Антония Донева с почетния знак на Прокуратурата на България
12 March 2018

Голямо признание дни преди да се пенсионира получи доайенът на Окръжната прокуратура в Разград заместник окръжният прокурор Антония Донева.

В петък тя бе удостоена почетния знак на Прокуратурата на Република България за висок професионализъм и отлично изпълнение на служебните задължения в цялостната си работа като прокурор.


12_03_2018_doneva-7.jpgНаградата и грамотата от главния прокурор Сотир Цацаров й бяха връчени от административния й ръководител и обвинител №1 на областта Тихомир Тодоров.

В присъствието на целия колектив Тодоров й благодари за това, че е имал възможността да се учи от нея. Разказа й казус от първите си години като районен прокурор, за разрешаването на който напътствия получил именно от Антония Донева и така успешно защитил обвинението си в съда.

Отличието, с което бе удостоена Донева, е по повод предстоящото й пенсиониране на 23 март. Тя има 42 години юридически стаж и ще работи до последния възможен ден – денят, в който ще навърши 65.

В петък тя благодари на колегите си за това, че трудът й е бил оценен и им пожела да се стремят да израстват непрекъснато и много пъти да бъдат отличавани за висок професионализъм.


Мила КЮЛЮМОВА