Начало Оживление Импровизирана телевизия представи талантите на Центъра за работа с деца
Импровизирана телевизия представи талантите на Центъра за работа с деца
01 April 2018

Импровизирана телевизия „ЦРД-TV“ представи талантите и постиженията на ЦПЛР-Център за работа с деца – Разград. Това се случи вечерта на 29 март в Общинския културен център.

От „екрана” водещият Румен Иванов превключваше с дистанционното каналите на кабелната телевизия „ЦРД-TV“ и програмата се сменяше - на сцената се редуваха предавания с народни танци, латино, екшън изпълнения, поздрави на различни европейски езици, художници рисуваха щастието, появяваха се баби Яги, деца свиреха на четири ръце на пиано, а други пееха.

02_04_2018_crd-1.jpg

02_04_2018_crd-2.jpgВ концерта участваха близо 300 деца от школите към Центъра за работа с деца, представяйки своите умения и така „ЦРД –TV” излъчваше конкурси, кастинги, филми, модни канали и футбол.

Накрая, по време на финалните надписи, на сцената излезе целият екип на ЦРД, който дълго бе аплодиран от публиката. А ето и имената, които стоят зад продукцията: продуцент и кастинг – Даниела Куртева; режисура и сценарий – Свилена Дечева и Румен Иванов; хореография – Емилия Борисова, Жулиета Иванова, Нели Христова, Румен Иванов, Иван Стоянов и Живко Жечев; оригинален саундтрак – Свилена Дечева, Шукран Шукри и Валентин Стоянов; преводач – Неджля Февзи; художник – Цветомира Петрова; компютърна обработка – Ангелина Рахова; кетъринг – Радка Георгиева; ел. поддръжка и техник – Цвятко Цветков; тонрежисьор – Анко Аврамов; с любезното участие на всички деца и родители.

В края на „прожекцията“ стана ясно, че след приспадане на разходите за концерта събраните от билети средства в размер на 570 лева ще бъдат дарени на 15-годишния Виктор Ненов от Кубрат, който се нуждае от лечение.

 

Димитър ПЕТРОВ