shadravan.jpg abonament1.png
 
 


Забравена парола
baner_2019_170x236.png
 
Начало
Слънцето пече - парното грее...
13 April 2018

Остро недоволство от действията на "Топлификация Разград" ЕАД изразяват в последните дни клиентите на дружеството. На място в редакцията и по телефона гражданите се възмущават от факта, че въпреки топлото и даже горещо време, радиаторите и тръбите в домовете им продължават да излъчват топлина.


Според хората това не е случайно, тъй като всеки ден топлоподаване се калкулира в сметките им и те ще бъдат принудени да плащат за нещо излишно. И не само това. В някои случаи, какъвто е и в нашата редакция, вече се налага понякога да включваме климатик за охлаждане, което води до допълнителни разходи.

Другата алтернатива е да пишем с пот на челото, в каквото състояние го правим в момента /четвъртък, 12 април, 13.36 часа/.

Оправданията, че има детски заведения, които са на централно парно нямат много основания, тъй като там пък вместо климатици, просто отварят прозорците.

Преди дни "Топлофикация" обяви, че има готовност за спре парното, като с предимство щели да бъдат тези блокове, които представят Протокол с решение от Общо събрание на етажната собственост. Според граждани, които се обадиха вчера, това е отклоняване на вниманието и печелене на време за споменатото калкулиране на сметките.


Димитър КИРИЛОВ