shadravan.jpg abonament1.png
 
 


Забравена парола
baner_2019_170x236.png
 
Начало
220 деца се изявиха в Пролетен благотворителен спектакъл
16 April 2018

Пролетна магия сътвориха на сцената на Общински културен център младите таланти на Разград – показаха природата в нейното многообразие, превъплътиха се във феи и приказни герои, появи се и любимата на всички деца Пипи Дългото Чорапче, не липсваха и извънземни.


16_04_2018_spektakal-1.jpgПовече от 220 деца от певчески, танцови, театрални и литературни школи в града участваха в Пролетния благотворителен спектакъл, организиран от Сдружение „Бъдеще за Европа“ с председател Златка Пенчева. Средствата, набрани чрез спектакъла след приспадане на разходите – 475 лева, ще бъдат прибавени към наградния фонд на единадесетото издание на Национален детски фестивал „Звезден път“, който ще се проведе през месец юни тази година в Общински културен център в Разград.

Букет от танци, песни, пролетни стихове и театрални изпълнения поднесоха възпитаниците на Детските градини „Зорница“, „Митко Палаузов“, „Славейче“, „Незабравка“, „Приказка“ и талантите от Танцовите формации „Сладури“, „Пулс“, „Еми денс“,

На сцената се изявиха малките актьори от Клуб „Слово“ към ЦПЛР – Център за ученическо техническо и научно творчество, деца от група от Каменар и от Дневен център за деца с увреждания.

Своя вокален талант разгърнаха и младите изпълнители Павел Матеев, Васил Петров, Пламена Валериева, Жанина Драгнева, Алейна Кенанова и Камелия Николова.

Пролетният благотворителен спектакъл се проведе с подкрепата на ЕТ „Проше“ и ЕТ „Борик“.

 

Веселина ЙОТОВА