shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 23.01.2019 г.
ekip7-small-2019-1-23.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis2.jpg
 
Начало
Набират средства за дъщеричките на полицейски служител от Разград
11 May 2018

Дарителска кампания в помощ на децата на полицейски служител обявиха от областната дирекция на МВР в Разград.

Инициативата тръгва от комисар Бисер Стефанов, началник на Районно управление – Лозница, където работи младши инспектор Димитър Терзиев. На каузата веднага е откликнал директорът на ОД на МВР старши комисар Ивайло Йовчев като е изпратил писмо до главния секретар на вътрешното министерство.


11_05_2018_kampania1.jpgВ резултат на това с резолюция на главен комисар Младен Маринов е разпоредено набирането на средства да се организира във всички областни дирекции на МВР в страната.

Старши полицай Димитър Терзиев е баща на три момиченца – Диляна, Теодора и Калина. Те са тризначки и през септември ще навършат 6 години. Диляна и Теодора страдат от детска церебрална парализа, спастична форма, със степен на инвалидност съответно 95% и 100%. Семейството на младши инспектор Терзиев е провело няколко лечебни курса в клиника в Република Турция, благодарение на които състоянието на децата се е подобрило. Необходимо е обаче лечението да продължи. Терапията трябва да се провежда ежемесечно, като стойността на всеки лечебен курс е около 8000 лева. Необходимите финансови средства са извън възможностите на семейството.

В инициираната от полицията дарителска кампания се включват Областна администрация и Община Разград. Предстоят разговори и с други институции, които биха могли да помогнат при желание от тяхна страна, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР-Разград.

Средствата в подкрепа на семейството на младши инспектор Димитър Терзиев могат да се превеждат по следната банкова сметка :

Банка ДСК ЕАД – клон Разград

IBAN BG06STSA93000004182913

BIC STSABGSF

Димитър Трифонов Терзиев