Търсене

Начало Искам думата Не случи ДПС на честни кметове и това е!
Не случи ДПС на честни кметове и това е!
18 May 2018

Не случи партия ДПС в Лудогорието на честни и политически отговорни кметове и това е! Не мине година, и кадър на Движението – я общински, а селски кмет, е поредният подведен под съдебна отговорност. И то за далавери и облагодетелстване за сметка на измъчения електорат. Същият, който ги избира, гласува им доверие и ги издига на власт.


senol_ahmedov.jpgВярно е, че кадърните, можещи и способни хора се измъкнаха от страната и избраха да се развиват в уредените европейски държави. Вярна е и приказката на премиера, че ни е такъв човешкият материал. Но все пак тук все още се срещат честни и почтени хора, така че би било проява на далновидност от страна на централата на ДПС да ангажира екип от специалисти, за се анализират и отсяват кадрите, които се издигат и овластяват.

Такива в Разградска област има, но за разлика от осъдените и обвиняеми кметове от Движението, властта не им е самоцел и не се въртят покрай нея, за да бъдат забелязани.

Именно към тях трябва да бъдат насочени усилията на ДПС при подбора и номинациите за следващите местни избори.

Иначе в новините ще влиза само с поредния си арестуван за бракониерство, убийство, далавери или други престъпления кмет от Разградска област. Шенол АХМЕДОВ