shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 25.03.2019 г.
ekip7-small-2019-3-25.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_2019_170x236.png
 
Начало
Районното управление в Разград остана без началник
08 June 2018

Без началник остана Районното управление в Разград.

Досегашният титуляр Деян Георгиев е поискал да бъде преназначен в сектор „Криминална полиция“ в областната дирекция на МВР и е освободил поста по собствено желание.

Заповедта му е подписана на 25 май, а в момента функциите му изпълнява началникът на сектор „Криминална полиция“ в Районното управление главен инспектор Димо Димов.


08_06_2018_dean-peicev-georgiev2.jpgПредстои официално да бъде определен временно изпълняващ длъжността служител, след което за мястото ще се търси нов титуляр.

Дали наследникът на Георгиев ще бъде назначен по предложение на директора на ОД на МВР-Разград старши комисар Ивайло Йовчев, или ще се определи с конкурс, все още не е ясно. До втория вариант ще се стигне, ако кадрите, които да отговарят на условията за ръководната длъжността, откажат да я заемат.

Деян Георгиев оглави официално районното управление през ноември 2015 година, дотогава бе началник на сектор „Криминална полиция“ там, като съвместяваше двата поста.

В последствие ръководството на тежкия сектор беше поверено именно на Димо Димов, който сега също ще трябва да работи на два фронта, докато бъде разрешен кадровият проблем.

Мила КЮЛЮМОВА