shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 25.03.2019 г.
ekip7-small-2019-3-25.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_2019_170x236.png
 
Начало
Диян Ангелов изби рибата
08 June 2018

Отлични резултати, но този път не на футболния терен, а в риболова записа треньорът в Академията на „Лудогорец“ Диян Ангелов.

Наставникът на юношите до 19 години е страстен въдичар, а последният толстолоб, който хвана, случайно или не, закова кантара точно на 19 килограма.


08_06_2018_riba-1.jpgС гиганта Ангелов се преборил на язовир „Русалка“ край лознишкото село Сейдол, откъдето и по-рано е вадил риби с впечатляващи мерки. Този път обаче явно и самият той е останал предоволен от слуката, щом реши да се похвали в социалната мрежа.

„Абе, трудно се държат 19 кг толстолоб. Личен рекорд...за момента“, написа треньорът на младите Орли в личния си профил във фейсбук. Публикува и доказателствен материал – снимки с гиганта.

Това е то - Диян Ангелов беше голям футболист, подготвя големи футболисти и лови големи риби!

 

Мила КЮЛЮМОВА

 

 

08_06_2018_iakub.jpgЯкуб Шверчок хвана 16-килограмов шаран


Не само треньорът Диан Ангелов поставя риболовни рекорди.

Нападателят на „Лудогорец“ Якуб Шверчок събра погледите на последователите си в социалната мрежа „Инстаграм“, където публикува няколко любопитни снимки. Именно риболовът е голямата страст на футболиста. В един от последните дни от ваканцията си полякът се похвали с невиждан улов. Якуб е успял да хване огромен шаран, с който гордо позира. Теглото му е цели 16 килограма и за да няма спекулации и съмнения е приложена снимка и на кантара.