shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 12.12.2018 г.
ekip7-small-2018-12-12.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis2.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Успехите на управниците нямат никаква стойност, щом всеки трети мизерува
12 June 2018

След изчисленията на специалистите, че всеки трети човек в Лудогорието живее под линията на бедност, която за нашия регион е 293.92 лева, следва час по-скоро местните управници да си подадат оставките.

Каквито и други успехи в културното, икономическо, туристическо и политическо поприще да постигат властимащите, плачевните изводи за хала на хората, ги обезсмислят.


senol_ahmedov.jpgНе може да правиш по села и паланки помпозни форуми по линия на българското европредседателство, докато всеки трети жител го мъчи глад и бедност. Не е сериозно и да организираш дискусии за толерантност, поощряване на раждаемостта и професионалната ориентация на младите хора, когато в региона младите са на изчезване, а тези, които са останали тук, нямат пари за хляб, камо ли за отглеждане на деца.

Кому е нужно Разград да се побратимява с европейски и азиатски градове, след като по-голямата част от народа няма възможност да си купи дори билет да тези дестинации?

Господа управници и общински съветници, вместо да заседавате за това кой да е председател на Общинския съвет и колко пари да му е възнаграждението, изгответе спешно стратегия за спасяването на последните мохикани, останали в региона и за повишаване на материалното им и жизнено равнище. Ако ли не, връщайте се там, откъдето сте дошли, и оставете да управляват хора, които могат и които ги е грижа за народа.

Шенол АХМЕДОВ