Начало Спорт Полицаите от Районно управление-Разград – най-добрите на футбол в дирекцията
Полицаите от Районно управление-Разград – най-добрите на футбол в дирекцията
04 July 2018

Шест отбора се включиха в традиционния турнир по футбол на малки врати, посветен на професионалния празник на МВР – 5 юли. И тази година домакин на проявата бе ПФК „Лудогорец”, като срещите се играха вчера на спортния терен в „Гнездо на орли.

Тимовете на РУ – Разград, РУ-Лозница, ОУПБЗН – Разград, РУ – Исперих, РУ-Кубрат и ОДМВР – Разград бяха разделени в две групи от по три отбора и играха всеки срещу всеки в две полувремена от по 15 минути.


04_07_2018_futbol-2.jpgВ „А“ група с две победи и общо осем вкарани гола първи се класираха пожарникарите на ОУПБЗН – Разград, следвани от служителите на Районно управление - Исперих, които отбелязаха една победа и една загуба.

В „Б“ група първенец стана отборът на РУ-Разград, също с две победи и осем вкарани гола. Втори се класира тимът на Дирекцията с една победа и една загуба.

На финала останаха четири отбора, като в мач за първо място се срещнаха победителите в двете групи, а за трето място се надиграваха полицаите от РУ-Исперих и Дирекцията.

В крайното класиране четвърти остана отборът на Исперих, а трети – тимът на ОДМВР - Разград.

След като си премериха финтовете и точните удари в тежък мач, с 4:1 за шампионското място се наложиха полицейските служители от Районно управление-Разград, а миналогодишните победители от отбора на пожарната се наредиха втори.

За класиралите се в челната тройка тимове бяха подсигурени купи от Спортен клуб „Хан Аспарух”. Наградите връчи заместник директорът на ОДМВР-Разград комисар Константин Костов.

Мила КЮЛЮМОВА