shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 20.05.2019 г.
ekip7-small-2019-5-20.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_zop.jpg
 
Начало
60 ученици от Езиковата бяха на лятна школа по английски в Гърция
04 July 2018

Група от 60 ученици от ПГПЧЕ „Екзарх Йосиф“ в Разград, с ръководител Татяна Байчева, посети лятната езикова школа по английски език на спортен лагер „Skouras“ на полуостров Халкидики в Гърция. За тях беше изготвена специална програма, която съчетава уроци по английски език със спортни дейности и забавления.

04_07_2018_ezikova-1.jpg

04_07_2018_ezikova-3.jpg„Стремим се да развием английския език на децата чрез запознанства с техни връстници от чужбина, с които да общуват и по този начин да усъвършенстват езиковите си умения“, каза директорът на лагера Христос Скурас, който има 35-годишен опит в преподаването и управлението на езикови школи.

Програмата започна с устен изпит, чрез който учениците бяха разпределени в групи според нивото на владеене на английски език. Всеки ден имаха различни спортни занимания като конна езда, стрелба с лък, плуване, състезателни игри и танци. Една невероятна общност, в която деца от различни държави живеят, спортуват и творят заедно. Дисциплина, труд, взаимопомощ и уважение царяха в малкото международно градче „Панорама“ благодарение и на тийм лидерите от екипа на „Skouras camp“.

Програмата завърши с вечер на талантите, по време на която учениците от разградската гимназия представиха национални носии и танци. В края на престоя си в лагера децата получиха сертификати и подаръци от мистър Скурас.