shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 22.02.2019 г.
ekip7-small-2019-2-22.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_2019_170x236.png
 
Начало
Ръководството на ОД на МВР-Разград получи изненада за професионалния празник
06 July 2018

Насроченото за сряда четене на заповеди за повишаване и награждаване на служители от МВР започна с изненада в Кубрат, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция.

Секретарят на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни Надие Карагьозова връчи поздравителен адрес и благодарствено писмо на директора на ОД на МВР-Разград старши комисар Ивайло Йовчев.

06_07_2018_pismo-2.jpg

06_07_2018_pismo-1.jpg„Сърдечно благодаря за ползотворното сътрудничество и партньорство, доказало своите ползи през годините. За доверието и подкрепата в реализирането на редица инициативи, свързани с превенцията и позитивната подкрепа към подрастващите, станали част от най-хубавите новини за Лудогорието“, се казва в писмото.

Надие Карагьозова е носител на наградата „Граждански принос“ в конкурса „Полицай на годината“ – 2017. Магистърът по педагогика и създател на клуб „Емпатия“ в Кубрат бе номинирана от ръководството на ОДМВР-Разград заради активното партньорство и дългогодишно сътрудничество с полицията.

В сряда д-р Карагьозова и децата от клуба поздравиха ръководството и служителите на РУ-Кубрат за професионалния празник на МВР – 5 юли. Старши комисар Йовчев получи колаж от снимки, запечатали важни моменти от съвместната работа с клуб „Емпатия” и екземпляр от сборника „Детско правосъдие и правата на децата”. С изпълнения на популярни песни зарадва всички присъстващи петокласничката Александра Овчарова, едно от най-талантливите деца на клуб „Емпатия” и участник в тазгодишното издание на конкурса „Живот без дрога”.

С благодарствено писмо от Надие Карагьозова бе изненадан и началникът на РУ-Исперих Мирослав Маринов за сътрудничеството им по времето, когато той бе заместник – директор на ОДМВР-Разград, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР.