shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 22.05.2019 г.
ekip7-small-2019-5-22.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_zop.jpg
 
Начало
МВР отличи шефа на полицията в Разград с „Почетен знак“
09 July 2018

Високо признание от ръководството на МВР получи директорът на полицията в Разград.

Навръх професионалния си празник - 5 юли старши комисар Ивайло Йовчев беше награден

с „Почетен знак на МВР” - III степен. Отличието му бе връчено от заместник-министъра Милко Бернер на церемония в Министерството на вътрешните работи.


09_07_2018_iovchev--1.jpgПочетният знак му е присъден „за постигнати трайни резултати, безукорно поведение, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните си задължения“.

„Признавам си, че не знаех за наградата, беше абсолютна изненада, не зная кой ме е предложил за нея. Истината е, че преди да оглавя дирекцията съм получавал други отличия като редови служител. Радвам се, че и сега, след толкова време като директор, са забелязали труда ми“, каза за „Екип 7“ старши комисар Йовчев. Той използва случая да благодари на служителите, с които работи и посочи, че в тази система индивидуалните награди са плод на общите усилия на колектива.

„Ако колегите не работят, аз каквото и да правя, нещата няма как да се случват“, призна полицай №1 на областта.

48-годишният Йовчев е в системата на МВР от август 1998 година. Започнал е като оперативен работник - разузнавач в сектор „Криминална полиция“ на РПУ-Разград.

През 2004 г. става началник група в същия сектор, четири години по-късно е назначен за заместник-директор на областната дирекция. Начело на институцията застава през септември 2009 година.

Мила КЮЛЮМОВА