Начало Спорт Пауло Аутуори: Ако не играем за победа, за какво да играем?
Пауло Аутуори: Ако не играем за победа, за какво да играем?
11 July 2018

Вчера в залата на трибуна „Моци“ се състоя пресконференция с Главния мениджър на „Лудогорец“ Пауло Аутуори с представители на медиите. Поводът бе срещата от първия предварителен кръг на Шампионската лига срещу северноирландския "Крусайдерс", който гостува на „Лудогорец Арена“ днес, 11 юли, от 20. 00 часа.


11_07_2018_preskonferenciq-6.jpgТова е първа проява на португалеца пред медиите и той не пропусна чрез тях да благодари на всички - ръководство, фенове и футболисти, за сърдечното посрещане и предоставените добри условия за работа. В отговорите му на въпроси на журналистите се чувстваше увереност за добър изход от предстоящия двубой. Той сподели, че всички футболисти са здрави, няма контузени и е сигурен, че всички, които ще бъдат на терена ще борят за победа. Сподели също, че чрез съвременните комуникации е получена добра информация за противника и „Лудогорец“ няма с какво да бъде изненадан. Надява се отборът да се представи добре и да зарадва своите фенове. Подчерта също, че освен двубоя на „Лудогорец Арена“, предстои и такъв в Северна Ирландия.

През цялото Пауло Аутуори излъчваше спокойствие и увереност , които надявам ще се предадат и на футболистите за предстояща победа и излизане с чест от двете срещи, за да се продължи напред към групите на Шампионска лига, която е и главната цел на този етап.

Ето и вероятният състав, с който ще започнат домакините: Ренан, Сисиньо, Моци, Форстър, Натанаел, Дяков, Кампаняро, Марселиньо, Вандерсон, Кешеру, Мисиджан.

Здравко ДУШКОВ