shadravan.jpg abonament1.png
 
 


Забравена парола
baner_2019_170x236.png
 
Начало
"Лудогорец" открива най-модерния в България сектор за гостуващи фенове
11 July 2018

Най-модерният сектор за гостуващи фенове в България вече е на "Лудогорец Арена". Привържениците на противниковите отбори ще се радват на комфорт и удобства, каквито предлага най-новата трибуна на стадиона в Разград. Секторът вече има Акт 16. Официалното откриване ще бъде днес, 11 юли, час и половина преди началото на първия мач от първия предварителен кръг на Шампионската лига срещу "Крусайдерс".

11_07_2018_tribuna-9.jpg

11_07_2018_tribuna-2.jpgОсвен че голяма част от редовете са покрити с козирка, гостуващите фенове ще се настаняват на модерни седалки, каквито има на "Алианц Арена" в Мюнхен.

Секторът е копие на трибуна "Моци", като са използвани същите висококачествени материали, с които е построен и сектор "В". За комфорта на гостуващите фенове е обособена кетъринг зона в променадата на трибуната, санитарни възли, включително с топла вода и стая за първа помощ. Достъпът до местата на сектор "Г" ще става през турникети, които допълнително увеличават сигурността на "Лудогорец Арена".

Архитектурата на сектор "Г" позволява да бъде разделен на три зони с три отделни входа. Това ще позволи да бъде използван и от фенове на "Лудогорец". Трибуната разполага с множество камери за видеоконтрол, които са на разположение на полицията и служителите по сигурността на клуба с цел локализиране на нарушители на обществения ред.

Церемонията по прерязването на лентата е предвидена за 18. 30 часа, като нейното освещаване ще бъде направено от Отец Георги от храм "Св. Николай Чудотворец". В откриването на трибуната участие ще вземат ръководители на "Лудогорец", както и представители на местната власт.