shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 22.02.2019 г.
ekip7-small-2019-2-22.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_2019_170x236.png
 
Начало
Гонки, престрелки, екстремни каскади и дрифтове завладяват Разград
11 July 2018

Изпълнени с напрежение гонки между полицаи и престъпници, престрелки, екстремни каскади и дрифтове с мотори, коли, АТВ-та, всичко това ще видят зрителите на единственото по рода си Мотор шоу „Полицейска академия“.


11_07_2018_motor-3.jpgЗа втора поредна година професионални каскадьори ще представят в Разград двучасов спектакъл, който ще се проведе на 14 и 15 юли от 19 часа в двора на ПГТС „Христо Смирненски“.

Шоуто на димящи колела е на турне из цялата страна и се радва на огромен интерес в градовете Свищов, Габрово, Ловеч, Павликени, Бяла Слатина, Видин, Монтана, Мездра, Пазарджик.

Сега е ред на разградските любители на високите скорости и адреналина, които ще затаят дъх при демонстрациите, подготвени от продуцента на шоуто Иво Долапчиев.

Зрелищният спектакъл съдържа не само акробатични номера и каскади, а има за цел да отправи послание за вяра в институциите и върховенството на закона. Публиката ще се потопи в екшън сюжета, който се върти около задачата на полицията да опази ценен диамант от опасна престъпна персона, излязла от затвора.

По време на шоуто „Полицейска академия“ зрителите ще видят шеметни преследвания, нападения под формата на каскади, опасни номера и огнено шоу. Мощен рок и секси полицайки допълнително ще повдигат настроението на публиката.

Сред впечатляващите демонстрации са каране на кола на две гуми, екстремен дрифт на каскадьор върху капака на кола, акробатики върху мотори, автомобил, който преминава през горяща „бомба“. Гвоздея на шоу програмата е опасният номер „Глобусът на смъртта“, който ще представи професионалният каскадьор Иво Долапчиев.

Билети за събитието се продават на място в деня на самото шоу, за деца до 12 години са на стойност 8 лева, а за зрители над 12-годишна възраст струват 12 лева.


Антония КИРИЛОВА