Търсене

Начало Искам думата Три сигнала и шест дни не стигат, за да си свърши Общината работа
Три сигнала и шест дни не стигат, за да си свърши Общината работа
10 October 2018

Здравейте, „Екип 7“! В четвъртък вечерта видях натрошени стъкла по уличното платно на бул. „Априлско въстание“, посока завода, непосредствено до пешеходната пътека към магазин „Технорай“. Понеже се смрачаваше, се обадих на телефон 112 да съобщя.


10_10_2018_stakla1-2.jpgВ събота по обяд с изненада установих, че стъклата са още там. Обадих се отново на телефон 112. След десетина минути любезен служител на Общината ми позвъни да ме уведоми, че сигналът е приет и платното ще бъде почистено.

Тази сутрин /б.ред.- неделя/ като минавах по булеварда стъклата си стояха там. Този път ги снимах и отново позвъних, направо в Общината. Отново приеха сигнала с обещания да се почисти платното. Следобед стъклата все още бяха там. Остава да се надявам, че няма да станат причина за произшествие.

Изпращам Ви снимките, които направих, с надежда за съдействие за отстраняване на стъклата от уличното платно. Явно почистващата фирма, ако въобще е била уведомена от Общината, смята че това е нещо незначително и маловажно.

Петя НАКОВА


Бел.ред. - Вчера, вторник, шест дни след като нашата читателка е сигнализирала за проблема на пътното платно, проверка на „Екип 7“ показа, че стъклата все още не са отстранени.