shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 14.06.2019 г.
ekip7-small-2019-6-14.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_zop.jpg
 
Начало
Васил Веселинов спечели последния сингъл за мъже за годината
10 October 2018

На кортовете в Разград се проведе последният за 2018 година индивидуален мъжки турнир от календара на тенис клуб „Разград“. В сингъла участваха шестима от най-силните разградски състезатели по този спорт, които играха по системата „всеки срещу всеки“ до победа в един сет.


10_10_2018_veselinov.jpgС пет убедителни победи над всичките си съперници, първото място спечели бизнесменът Васил Веселинов – Капитана. За него е характерно, че винаги играе с голям хъс, силна емоция и воля за победа. Освен тенис, Васил Веселинов играе много силно и шах и вероятно е най-силният шахматист не само сред тенисистите, но и сред занимаващите се с бизнес в Разград и региона.

На второ място в турнира се класира Станимир Станев – началник на Районното полицейско управление в Разград. Със същия актив като него финишира и бизнесменът Илхан Себайдин, но Станев е с по-добри допълнителни показатели.

От ТК „Разград“ анонсираха, че на 13 и 14 октомври /събота и неделя/ ще се състои поредното издание на тенис турнира на ПГПЧЕ „Екзарх Йосиф“ в памет на преподавателя на гимназията и активен състезател и деятел в този спорт Стефан Гатев.

Разградският тенисклуб разполага с пет отлично поддържани корта, които се намират над стадион „Лудогорец арена“ и базата на СК по стрелба с лък „Антибиотик“. След предварителна заявка на тел. 0899 88 66 76 всеки може да поиграе тенис със случаен партньор или приятел. Таксите за това са съответно: 10 лева на час за възрастен, 8 лева за членове на тенисклуба, 7 лева за студенти, 4 лева за ученици до 17 часа и 6 лева за същите след този час.


Димитър КИРИЛОВ