shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 14.06.2019 г.
ekip7-small-2019-6-14.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_zop.jpg
 
Начало
23 депутати от БСП ще представят днес и утре в седемте общини в региона проекта „Визия за България“,
10 October 2018

23 депутати от БСП ще представят днес и утре в седемте общини в региона проекта „Визия за България“, съобщиха вчера на пресконференция разградският народен представител Денчо Бояджиев и областният лидер на социалистите Наско Анастасов.


10_10_2018_bsp-2.jpgСред по-известните имена от Парламентарната група на „БСП за България“, които ще се срещнат с партийния актив и граждани в региона, са: Светла Бъчварова, Петър Кънев, Анелия Клисарова, Славчо Велков, Дора Янкова, Александър Симов, Филип Попов, Стоян Мирчев.

Първите две прояви са днес от 17 часа в „червената зала“ на читалище „Пробуда“ в Лозница и в клуба на БСП в Завет.

Следващите срещи са утре,11 октомври, съответно: от 17.30 часа в голямата зала на хотел „Централ“ в Разград; 14.30 часа – село Благоево, Клуб на пенсионера; 11 часа - Разград, клуб на офицери и сержантите от запаса и резерва; 10.30 часа - Разград, клуб „Зайо Байо“ /среща с пенсионерските клубове/; 17.30 часа - Исперих, конферентна зала на Общината;11 часа – читалището в село Карамихал, община Самуил; 17 часа – Кубрат, клуб на БСП; 17 часа – Цар Калоян, читалищен салон.

Денчо Бояджиев поясни, че проектът очертава основните приоритети, които ще залегнат в Програмата за управление, и ще бъде допълван. Наско Анастасов пък заяви, че от срещите се очакват конкретни предложения от гражданите. Той допълни, че предстоят събрания на всички основни партийни организации, където също ще се обсъжда Визията и могат да се дават идеи.

Окончателният вариант на предизборната платформа на БСП ще бъде приет на конгреса на партията през втората половина на януари 2019 година.


Димитър КИРИЛОВ