shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 21.08.2019 г.
ekip7-small-2019-8-21.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_zop.jpg
 
Начало
Започва ремонтът на недовършената сграда на МВР до пазара
11 February 2009

 

Определена е фирмата-изпълнител за недовършената сграда на МВР до кооперативния пазар в Разград. Това е „Строител ВД“ ООД-Стара Загора, с която вече има сключен договор. Според него работата по обекта трябва да приключи в срок от 24 месеца.

Това съобщи вчера следобед пред журналисти в Разград директорът на дирекция „Охранителна полиция“ в МВР главен комисар Живко Живков.

  11_02_2009_mvr.jpg11_02_2009_remont.jpg

Той допълни, че за завършването на сградата, която трябва да събере всички местни структури на силовото министерство, „са определени 19 милиона лева“. Техниката на старозагорската фирма вече пътувала към Разград.

Живков, който бе тук за годишния отчет на ОД на МВР-Разград, даде висока оценка за работата на служителите през 2008 г.

Криминалната престъпност е намаляла с над 6 %, а разкриваемостта се е повишила и е над средната за страната. В същото време националният приз „Пожарникар на годината“ дойде в Разград. Това е показателно за качеството на работа, мотивира се главен комисар Живков.

Той обеща, че ще изготви доклад от визитата си тук до генералния комисар Павлин Димитров. В него щял да отрази всички проблеми, поставени от разградските полицаи за лошото техническо оборудване и служебно облекло.

 

Мила КЮЛЮМОВА