shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 14.06.2019 г.
ekip7-small-2019-6-14.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_zop.jpg
 
Начало
Голям благотворителен концерт на Езиковата гимназия утре
29 October 2018

Във вторник, 30 октомври, от 18 часа във връзка с 1 ноември – Ден на народните будители, в салона на НЧ „Развитие“ /Стария театър/ ще се състои голям благотворителен концерт на ученици от ПГПЧЕ „Екзарх Йосиф“, съобщи директорът на гимназията Пейчо Георгиев. Той уточни, че в концерта със свои изпълнения ще участват и малките ученици от съседното ОУ „Н.Й. Вапцаров“.

29_10_2018_gimnaziq.jpg

Директорът допълни, че идеята е на Ученическия съвет на езиковата гимназия. Целта е събраните средства да се ползват за асфалтиране на външната спортна площадка, на която се провеждат часовете по физическо възпитание и спорт.

„На бъдещия физкултурен салон, който всички се надяваме, че ще се построи скоро, ще му прилича и добре оформена площадка. Моля всички ученици да поканят на концерта родителите си, приятели и близки. Входът е символичен – 1 лев. Идеята на нашите ученици е повече от благородна - освен набиране на средства, целта е да се акумулира и обществена енергия за реализацията на едно общо благо. Сигурни сме, че това допълнително ще мотивира общинската власт да бъде съпричастна към каузата“, заяви Пейчо Георгиев. Тъй като събраните от концерта едва ли ще стигнат за ремонта, предстоят и други инициативи. Скоро ще бъде обявена и дарителска сметка.

Димитър КИРИЛОВ