Търсене

Начало Спорт Здравко ЗДРАВКОВ: Ще говоря с резултати и добри игри на моите играчи
Здравко ЗДРАВКОВ: Ще говоря с резултати и добри игри на моите играчи
11 January 2019

Новият треньор на вратарите в „Лудогорец“ Здравко Здравков коментира ситуацията с вратарския пост в отбора, за който той ще се грижи в тренировъчния процес. Здравков сподели очакванията си преди заминаването на разгадчани за Турция, където ще се подготвят през зимата.


11_01_2019_zdravkov.jpg„Нова обстановка след дълго отсъствие от България. Трябва да се адаптирам бързо. Очакванията са големи. Това е едно от малкото ми интервюта. Смятам, че не аз съм звездата. Има хора, които трябва да блестят на терена. Аз трябва да говоря с резултати и добри игри на моите играчи. Неясна е ситуацията с играчите, с които ще започнем шампионата. Знаете, че има спекулации за продажби и покупки. Следващите няколко дни ще стане ясно какво ще се случи и ще взимам решение на момента. Все още не съм се срещнал с някои от вратарите“, започна Здравков.

„Ще се срещнем директно в Турция и се надявам, че ще се адаптираме бързо. Няма формула, по която да се работи. При вратарите трябва да има индивидуален подход и много психология. Вратарите трябва да се адаптират към модерния футбол. В такъв клуб се очакват резултати. Смятам, че всички колеги се стараят и дават най-доброто от себе си. Работя почти денонощно и обмислям какво ще правя. Смея да твърдя, че съм успешен треньор и се надявам да продължа така. Факт е, че последните месеци нивото на вратарите в „А“ група е занижено, което означава, че някъде се бърка“, завърши треньорът на вратарите.