shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 21.08.2019 г.
ekip7-small-2019-8-21.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_zop.jpg
 
Начало
Исперих домакинства на мачове от различни първенства
06 February 2019

В Исперих се състоя мач от държавното първенство от „А“ НВГ - мъже, група Б, между отборите на ВК „Хан Аспарух“ и ВК „Велики Преслав“, завършил 3:0 за исперихчани. С тази победа отборът се класира за плейофната фаза на Държавното първенство. Следващият мач на отбора е на 9 февруари в София срещу отбора на ВК „Люлин“.


06_02_2019_vol-isp-1.jpgПриключи и проведеният в Исперих турнир за прекадети втора група. Взеха участие ВК „Хан Аспарух“ - Исперих, ВК ,,Велики Преслав“, ВК „Черноломец-98“ от Попово и ОК за ФВФСТ – Разград.

След категорични победи с по 3:0 отборът на прекадетите на ВК ,,Хан Аспарух" - Исперих завоюва първо място. След него се наредиха отборите на ВК „Черноломец-98“, ВК „Велики Преслав“ и ОК за ФВФСТ. Първите два отбора /Исперих и Попово/ се класират за финалите на зона ,,Добруджа“, които ще се проведат на 2-ри и 3-ти март 2019 година.

Исперих бе домакин и на мач от Държавното първенство за „Юноши“, група „Д“ между отборите на ВК „Хан Аспарух“ - Исперих и ВК „Черно море“ - Варна. Младите испирихски волейболисти не можаха да се противопоставят на гостите от Варна и загубиха с 3:0.


Мехмед АЗИЗ