shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 21.08.2019 г.
ekip7-small-2019-8-21.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_zop.jpg
 
Начало
Надеждата на лудогорската борба Фатме Шабан отново в националния отбор
08 February 2019

В края на тази седмица в Сливен започва лагер-сборът на най-добрите състезателки по борба на България за възрастовата група кадетки.

Те се събират във връзка с подготовката им за участие в международните прояви у нас и в чужбина. Там ще бъде и състезателката на СКБ „Лютви Ахмедов“ - Разград, ученичката в Спортното училище Фатме Шабан, възпитаничка на треньора Дениз Хамид.

08_02_2019_fatme.jpg

08_02_2019_fatme-3.jpgВ долната възрастова група - момичета, Фатме Шабан има извоювани 5 медала от държавните първенства и шампионати. Освен в състава на националния отбор на България през 2017 г., тя участва на Балканското първенство, където се класира на 4-то място, а миналата година беше на Европейско и на лагер-сбор в Белмекен с жените.

Сега в Сливен, Фатме Шабан ще бъде заедно с най-добрите състезателки във възрастовата група кадетки на България, ще се подготвя за участие на различни международни прояви в Румъния, Турция, Македония и други държави, а след това предстои Европейско първенство през юни в Италия и Световно в София.


Юмер ФИКРИЕВ