shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 21.08.2019 г.
ekip7-small-2019-8-21.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_zop.jpg
 
Начало
Лудогорската „Тритоника“ гостува в Дома за стари хора
11 February 2019

Посланиците на Регионална библиотека „Проф. Боян Пенев“, почетните граждани на Разград и поети Иван Дойнов, Пламен Панчев и Иван Димитров възобновиха своята инициатива да гостуват на потребителите на Дома за стари хора в града. Директорът на Регионалната библиотека Женета Александрова изпрати своите послания за здраве и положителни помисли през настоящата година, в която ще продължат съвместните инициативи между двете институции.

11_02_2019_tri-1.jpg

Тримата поети запознаха с малка част от своите творчески импулси в литературни тоналности, които бяха посрещнати с усмивки и аплодисменти. Непринудената атмосфера на комуникация предразположи възрастните хора да изразят своите емоции с благодарност за отношението. Домуващата Мара Бахнева сподели, че още от ученическите години пише стихове и прочете някои от тях.

Директорът на социалната институция д-р Лейман Тюлеоглуева благодари на творците и на Женета Александрова за невероятния празник за душата и припомни, че вече 15 години Домът си партнира с Регионалната библиотека.

„Радваме се, че благодарение на Регионалната библиотека, сме тук сред вас, за да ви доставим поетичност в ежедневието“, заяви Пламен Панчев.

 

Валентина КОЛЕВА