shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 20.05.2019 г.
ekip7-small-2019-5-20.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_zop.jpg
 
Начало
Общоградски празник организира Федерацията на жените
11 March 2019

„Красивите празници се превръщат в още по-красиви дни, когато някой се грижи за някого“ – каза кметът на Разград Валентин Василев в поздравителния си адрес към Федерацията на жените на общоградския празник, организиран от тях и посветен на Деня на жената. С благодарност към дамите от Федерацията за техния ентусиазъм, за това, което правят, за помощта, която оказват на хората в затруднено положение, той поднесе букет цветя на председателя на управителния им съвет Любка Стоянова.

11_03_2019_osmi-2.jpg

Почерпи с бонбони всички присъстващи и с шоколади шестдесетте деца - участници в програмата: от ЦПЛР – Център за работа с деца - „Детска танцова школа „Хорце“ с ръководители Жулиета Иванова и Румен Иванов; Татяна Славова и Мария Божидарова от Класа по поп пеене на Свилена Дечева; Балетна школа към НЧ „Развитие“ с ръководители Мария Керчева, Виолета Желязкова и Милена Милева.

За пореден път тържеството, което събра над 300 души, не мина без томбола, без весело потропване на традиционни хора и модерни танци, за които нямаше млади и стари, чрез които всички се забавляваха истински, забравили проблемите и сивото ежедневие. За доброто настроение се погрижиха певицата Светла Филева и Фахри Ферзуев.

Думите на кмета се потвърдиха – красотата на празника бе не само в поредното общоградско веселие, но и в доброто, което всички сториха по призива на Федерация на жените, за болно дете, оставяйки кой колкото има възможност в специална дарителска кутия.

 

Веселина ЙОТОВА