Търсене

Начало Спорт Георги Илиев - Майкъла: В момента „Лудогорец“ няма равен в България
Георги Илиев - Майкъла: В момента „Лудогорец“ няма равен в България
13 March 2019

„Стойчо Стоев преобрази „Лудогорец“ за няколко дни“, заяви известният в близкото минало футболист Георги Илиев-Майкъла след победата в последния кръг на разградчани над „Левски“ с 2:0.

Майкъла е на мнение, че „сините“ не са играли футбол, а основната им цел е била да рушат играта на съперника. „И това е правилна тактика. Ако бяха тръгнали да се надиграват, щяха да паднат с много повече. За всички е ясно, че в момента „Лудогорец“ няма равен в България.


13_03_2019_maikala.jpg13_03_2019_lud.jpgТреньорската смяна пък показа, че явно Антони Здравков не е намерил общ език с футболистите. Дойде Стойчо Стоев и отборът веднага се разигра“, допълни Майкъла.

Той каза още, че с този успех „Лудогорец“ н апрактика си капарира титлата, която, според него, не е подлежала на никакво съмнение още преди началото на сезона.

В събота „Лудогорец“ приема „Септември“ /София/. След този кръг разградчани влезат в плейофната фаза на първенството.

Билетите за мача със „Септември“ вече са в продажба на клубната база. В деня на срещата от 10 ч. ще работи касата на улица „Васил Левски“, а от 13 ч. билетното гише на сектор „Гости“. За двубоя ще се продават билети за сектор „В“, трибуна „Моци“ и сектор „Гости“. Цените са, както следва: сектор „В“, блокове 3 и 4 -15 лв.; сектор „В“, блокове 1, 2, 5, 6 – 10 лв.; трибуна „Моци“ – 8 лв.; сСектор „Гости“ - 8 лв.; деца и ученици (с ученическа карта или бележник) - 3 лв. /за трибуна „Моци“/. Продават се и семейни билети на преференциални цени.