shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 20.05.2019 г.
ekip7-small-2019-5-20.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_zop.jpg
 
Начало
Дистрикт гуверньорът на Ротари България се срещна с властта в Разград
13 March 2019

Дистрикт гуверньорът на Ротари България Веселин Димитров се срещна с властта в Разград по време на своя визита в областта.

Придружаван от помощника си Атанас Милев и от председателя и секретаря на Ротари клуб тук Янко Киров Симеон Симеонов, той посети областното и общинското ръководство.

13_03_2019_rotari.jpg

13_03_2019_rotari-1.jpgВ разговор с Гюнай Хюсмен и заместниците му Нурие Црънгалова и Евгени Драганов, гостът

представи шестте зони на фокус на хуманитарна организация. Той заяви че 89-те й структури в страната търсят сътрудничество от местната и регионална власт с оглед реализация на проекти в полза на обществото.

Сродни души сме, коментира областният управител в типичния си стил и припомни част от ангажиментите си в сферата на социалните и образователните дейности, като увери че екипът му е отворен за сътрудничество.

В същия дух протече и срещата на ротарианците с кмета Валентин Василев и заместникът му Галина Георгиева. Двете страни разговаряха за свои настоящи проекти.

Ние и вие искаме едно и също – икономически растеж, добро образование за децата и да има къде да растат и играят, коментира дистрикт гуверньорът.

Представителите на Ротари клуб Разград благодариха на настоящото ръководство на общинска администрация за бързото съдействие за изграждане на съвместна спортна площадка. Те споделиха, че проектът е стоял няколко години без да бъде реализиран, но с решаващото съдействие на кмета и екипа му площадката е вече факт.

Партньорите се договориха на всяка бъдеща идея да бъде обърнато нужното внимание.