shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 21.08.2019 г.
ekip7-small-2019-8-21.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_zop.jpg
 
Начало
„БИЛЛА“ няма да съди Община Разград
09 March 2009

 

„Билла България“ ЕООД няма претенции или конфликт с Община Разград, нито връзка с официално обявения брой население на града, нито по друг въпрос. Компанията винаги е получавала съдействие и подкрепа от Община Разград. „Билла България“ никога не е възнамерявала да съди Община Разград, нито има такива намерения.

 

09_03_2009_billa.jpgТова е отговорът, който получихме от централата на известната верига хипермаркети на наше официално запитване. Поводът за него са слуховете, че ръководството на „Билла“ не е доволно от оборотите на разградския си магазин и че е било предварително подведено за хората /потенциалните клиенти/, които живеят тук. Заради това щяло да предяви съдебни претенции към местната администрация за подаване на неактуални данни. Това е броят на регистрираните по постоянен адрес в Разград, което, както и друг път сме писали, е завишена цифра в сравнение с реално живеещите тук.

В случая ние просто проверихме слухове, знаейки, че такава сериозна компания сигурно е разчитала повече на собствените си маркетингови проучвания, отколкото на чиновническите данни. Въпреки че в условията на криза и те невинаги се оказват точни.

Освен слуховете, другото, което провокира интереса ни, е фактът, че преди време магазинът на „Била“ в Шумен си подели голямото хале с „Техномаркет“.

 

Димитър КИРИЛОВ