shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 21.08.2019 г.
ekip7-small-2019-8-21.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_zop.jpg
 
Начало
Двойката Ахмедов/Гълъбинов стигна до четвъртфинал
11 March 2009

 

Новата кокетна спортна зала на НСА приюти в петък, събота и неделя участниците в държавното индивидуално първенство и първенството по двойки по тенис на маса. Участваха 108 мъже и 45 жени, както и 54 мъжки и 22 женски двойки.

Разградският тенис клуб „Лудогорец“ беше представен шестима състезатели и три мъжки двойки. Тук тенисистите не се делят на „А“ и „Б“ група. Всички играят заедно. Това предопредели и по-ранното отпадане на нашите състезатели.

 

Въпреки това, Любен Гълъбинов и Даниел Качаков бяха на крачка от влизането в индивидуалния четвъртфинал. На първия не му достигна опит и рутина, а на втория – физическа издръжливост. Пак там силни игри направи и Николай Андреев. Метин Ахмедов попадна в много силна група – с трима бивши републикански шампиони, въпреки това събуди интереса на много хора от публиката. Под очакваното ниво се представи Михаил Стоянов. А Виктор Митков игра най-слабо.

От трите двойки най-силно и най-напред /на четвъртфинал/ отиде двойката Метин Ахмедов/Любен Гълъбинов. Но ако бяха малко по-обиграни помежду си, можеха да отидат и по-нагоре – техните съперници бяха преодолими.

Участието на нашите състезатели беше осъществено благодарение на безценната подкрепа на „ASSA-маркет“.

 

Симеон ТОДОРОВ