Търсене

Начало Оживление Айшен Адил и Даут Шарматлиев – топ лица на Разград в конкурс
Айшен Адил и Даут Шарматлиев – топ лица на Разград в конкурс
01 July 2019

Айшен Адил и Даут Шарматлиев са най-новите носители на титлите Мис и Мистър Топ лица на Разград. Те спечелиха журито на тазгодишното издание на конкурса за красота, което се проведе в събота, със съчетание от грация, изисканост, стил и артистични заложби. Претендентите за короната преминаха през три тура – официално облекло, бански костюми и музикално – артистична част.

01_07_2019_krasota_2.jpg

01_07_2019_krasota_1.jpgКрасивата разградчанка Айшен е само на 18 години, висока е 172 сантиметра, тежи 43 килограма. След като завършва основно училище „Васил Левски“ в Разград, тя продължава своето образование в морската ни столица – Варна. Заниманието, към което се е насочила и жъне успехи, е моделството.

Победителят сред мъжете – Даут е родом от Исперих, но завършва своето образование в Разград. Освен че умее да позира пред обектива, 23-годишният красавец също толкова умело се справя и с фотоапарат в ръце, което днес той е превърнал в своя работа като професионален фотограф.

На призовите места в националния формат „Български топ лица – Разград 2019” застанаха професионалният модел от Русе Габриела Великова и Илиян Илиев. Габриела, която в момента следва висше образование в Икономическия университет във Варна, демонстрира певческите си заложби с изпълнението на песента „Лудо младо“. Илиян Илиев е познат на журито от предишните си участия в конкурса. Той е бивш „Мистър България Manhunt“ и участник в риалити шоуто „Сървайвър“. Илиян впечатли присъстващите с възстановка на епизод от култовия филм „Маската на Зоро”.

Ефектната масовка, която тази година съпровождаше парада на красотата, носеше интригуващото заглавие „Сърца от броня“. Участниците излязоха на сцената облечени като древни римляни, а присъстващите имаха възможност да се докоснат отблизо до Цезар и Клеопатра.

Короната, скрита в ковчеже, беше поднесена на председателя на журито Стефани Стоянова, победителка в конкурса през 2017 година. Сред другите членове на журито бяха собственикът на нощен клуб „Сохо“ Мариан Кирилов, който за поредна година бе домакин на модното събитие, бившият общински съветник Радо Киров и други местни бизнесмени. Организатор на събитието беше националната модна шоу агенция „Идея Прима“. Водещ и продуцент на модния конкурс беше собственикът й Димитър Увалиев.


Десислава СТЕФАНОВА